Erotisch contact via internet!

Onverwachts resultaat

Halverwege deze winter was het dan eindelijk zover.. Ik stond officieel een jaar lang droog. Met pijn in het hart vertelde ik dit aan mijn beste maat waarmee ik op het moment van realisatie in de kroeg een pilsje stond te doen. Zijn gezicht trok eerst bleek weg van schrik maar kort daarna barste hij in lachen uit, waarop ik woedend reageerde met: ‘Hoe doe jij dat dan op onze leeftijd!?’ Even keek hij me glimlachend aan, maar gelukkig vertelde hij me hoe hij de vrouw waar hij op dit moment mee is ontmoet had. Hij bleek dus via internet erotisch contact te hebben gezocht met verschillende vrouwen. Waarvan het er met 1 wel heel goed klikte en daar heeft hij vervolgens al die tijd mee liggen neuken terwijl ik in de veronderstelling was dat ik van alles verkeerd deed en al ontzetend lang droog stond!

Na die avond in de kroeg heb ik er thuis in bed terwijl ik naar het plafond staarde nog lang over nagedacht. Internet dating… Ik heb wel een computer maar doe daar naast mijn internetbankieren en mailen eigenlijk helemaal niets mee… Zouden mensen elkaar daar ook echt op vinden? Op mijn vrije zondag starte ik die computer maar weer op. Hmm eens zoeken op sex contacten en kijken of ik wat kan vinden… Snel genoeg had ik een datingsite te pakken en ben ik eens rond gaan snuffelen tussen de profielen. Ik had geluk dat de site ook specifiek gericht was naar wat oudere mensen dus verder maar weinig concurentie van de goed gevormde twintigers! Na een berg fotos te hebben afgekeurd kwam er wel een leuke vrouw langs. Ik gaf de site het voordeel van de twijfel en heb een berichtje verstuurd. Na deze productieve middag heb ik nog wat gegeten en in bed nog na liggen denken of het wel zin had.

Twee dagen later zette ik met lage verwachtingen mijn computer aan om te kijken of ik al een reactie had ontvangen van sex contacten. Profiel… hmm inbox.. JA! De vrouw die ik leuk vond vertelde over dat ze aangenaam verrast was door mijn berichtje en dat ze op basis van mijn foto’s wel eens wilde webcammen en het erotisch contact wel iets verder wilde laten lopen. Vaak was het 5 voor 5 op het werk en was ik de minuten aan het aftellen om naar huis te haasten en weer met haar te chatten tot we op een dag besloten dat we wel een stapje verder zouden kunnen gaan.

Ongeveer 3 maanden nadat ik mijn maat savonds laat in de kroeg mijn verhaal deed stond ik daar dan weer, precies op dezelfde plek aan de bar, maar ditmaal met een brede glimlach op mijn gezicht. Ik stond namelijk een drankje te bestellen voor de vrouw die inmiddels mijn vriendin was geworden. Nog nooit was ik zo blij dat ik eens iets nieuws probeerde.

Lees meer van dit soort verhalen op Geile Laura…